Overnatting på Arnøy Brygge AS

Vi er opptatt av at oppholdet ditt skal ha en helhet. Å sove godt er viktig for å få mest mulig ut av ditt opphold hos oss.

Rorbusuite utsikt Rorbusuiter: 

Nye rorbusuiter med høy standard. Disse inneholder 5 dobbeltrom. Alle rom har bad inne på rommet og tilsvarer hotell-rom.

Disse rorbuene er utstyrt med felles oppholdsrom med stue og spisebord for 10 personer. Nydelig stor balkong med glassrekkverk som både sikrer utsikt, lys inn og fungerer som levegg mot sniktrekk. Det er egne boder for oppbevaring og tørking av fiske/fritidsklær. Vi er stolte av resultatet og ser frem til å ta imot gjester her. 

Rorbusuitene er ikke klargjort for selvhushold og når man bor her spiser man i restaurantetn. Ved opphold lengre enn to netter utføres daglig renhold. Det er selvfølgelig inkudert sengeklær, håndklær, bluetooth høytaler, internett og parabol-tv 

Rorbuer:

Våre standard rorbuer og leiligheter har gjennomgående god standard med gulv-varme, flotte bad, og rom med 2 senger. Sengene er oppredde og det følger med to hånklær pr seng. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt man trenger for å lage mat selv. Internettilgang og parabol med norske og tyske kanaler.

1 etasje: Oppholdsrom med utgang til terrasse. Flatskjerm med DVD og parabol. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Bad med dusj/toalett. For fiskegjester / aktive gjester har vi laget tilhørende utebod for oppbevaring/tørking av yttertøy, fiskeutstyr, etc.

2 etasje: Bad med dusj/toalett, 4 soverom / 8 sengeplasser.

Leiligheter - standard: 

"Notbrygga” består av 4 leiligheter. To leiligheter i 1. etg, en leilighet i andre og en leilighet i tredje etasje. Leilighetene har gjennomgående høy standard med fine bad, kjøkken og rom med 2 senger. Internettilgang og parabol med norske og tyske kanaler.

1. etasje: 

2 leiligheter som hver inneholder kjøkken, bad med toalett, toalettrom, 2 soverom/4 sengeplasser. Disse to leilighetene har "connecting-door", dvs at det er en dør mellom som kan åpnes hvis to grupper ønsker å bo hver for seg, men samtidig ha bedre kontakt. Stor vestvendt terrasse ut mot havnen. 

2. etasje: Kjøkken, bad med toalett, toalettrom, 4 soverom/8 sengeplasser

Oppholdsrom med utgang til terrasse og balkong.  Flatskjerm med parabol. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Bad med dusj/toalett. Ekstra toalettrom.

For fiskegjester / aktive gjester har vi laget tilhørende utebod for oppbevaring/tørking av yttertøy, fiskeutstyr, etc.

3 etasje: Kjøkken, bad med toalett, toalettrom, tre soverom/seks sengeplasser.

Oppholdsrom med utgang til terrasse og balkong.  Flatskjerm med parabol. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Bad med dusj/toalett. Ekstra toalettrom.

For fiskegjester / aktive gjester har vi laget tilhørende utebod for oppbevaring/tørking av yttertøy, fiskeutstyr, etc.

Kontakt oss