w

Overnatting på Arnøy Brygge AS

Informasjon

2 Rorbusuiter

Satelitt TV, internett og tørkerom er standard. Begge har:

5 dobbeltrom med bad - 10 senger
Bad m/dusj på hvert enkelt rom 
Ekstra toalett for fellesrom 


4 Rorbuer

Satelitt TV, video, internett og tørkerom er standard. Alle 3 har:

8 senger
4 soverom
1 bad m/dusj
2 toaletter

Leilighet 1

Satelitt TV, video, internett og tørkerom er standard.

8 senger
4 soverom
1 bad m/dusj
2 toaletter

Leilighet 2

Satelitt TV, video, internett og tørkerom er standard.

6 senger
3 soverom
1 bad m/dusj
2 toaletter

Leilighet 3

Satelitt TV, video, internett og tørkerom er standard.

4 senger
2 soverom
1 bad m/dusj
2 toaletter

Leilighet 4

Satelitt TV, video, internett og tørkerom er standard.

4 senger
2 soverom
1 bad m/dusj
2 toaletter

Vi er opptatt av at oppholdet ditt skal ha en helhet. Å sove godt er viktig for å få mest mulig ut av ditt opphold hos oss.

26.03.201813:16 Anne-Stine Gjervoldstad

Rorbusuiter: 

Pr september 2018 har vi ferdigstillt to ny rorbuer med høy standard. Disse inneholder 5 dobbeltrom. Alle rom har bad inne på rommet og tilsvarer hotell-rom. i tillegg er disse rorbuene utstyrt med felles oppholdsrom med stue og spisebord for 10 personer. Nydelig stor balkong med glassrekkverk som både sikrer utsikt, lys inn og fungerer som levegg mot sniktrekk. Det er egne bod for oppbevaring og tørking av fiske/fritidsklær. Vi er stolte av resultatet og ser frem til å ta imot gjester her. 

Rorbusuitene leies ut med helpensjon og daglig renhold. Det er selvfølgelig inkudert sengeklær, håndklær, bluetoot høytaler, internett og parabol-tv 

Rorbuer:

Våre standard rorbuer og leiligheter har gjennomgående god standard med gulv-varme, flotte bad, og rom med 2 senger. Sengene er oppredde og det følger med to hånklær pr seng. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt man trenger for å lage mat selv. Alle møbler og utstyr er nytt. Internettilgang og parabol med norske og tyske kanaler.

Bilde fra et av våre mange soverom på anlegget

1 etasje: Oppholdsrom med utgang til terrasse. Flatskjerm med DVD og parabol. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Bad med dusj/toalett. For fiskegjester / aktive gjester har vi laget tilhørende utebod for oppbevaring/tørking av yttertøy, fiskeutstyr, etc.

2 etasje: Bad med dusj/toalett, 4 soverom / 8 sengeplasser.

Leiligheter - standard: 

"Notbrygga” består av 4 leiligheter. To leiligheter i 1. etg, en leilighet i andre og en leilighet i tredje etasje. Leilighetene har gjennomgående høy standard med fine bad, kjøkken og rom med 2 senger. Internettilgang og parabol med norske og tyske kanaler.

1. etasje: 2 leiligheter som hver inneholder kjøkken, bad med toalett, toalettrom, 2 soverom/4 sengeplasser. Disse to leilighetene har "connecting-door", dvs at det er en dør mellom som kan åpnes hvis to grupper ønsker å bo hver for seg, men samtidig ha bedre kontakt. Stor vestvendt terrasse ut mot havnen. 

2 etasje: Kjøkken, bad med toalett, toalettrom, fire soverom/åtte sengeplasser.

3 etasje: Kjøkken, bad med toalett, toalettrom, tre soverom/seks sengeplasser.

Kontakt oss

google map