Kokk
I vår restaurant serverer vi nydelige måltider i harmoni med bølgeskvulp og lyden av måker. Kunne du tenke deg å være med på å skape en uforglemmelig matopplevelse for våre gjester?
Den nye restauranten bygde vi i 2018. Med dens nautiske, maritime design og vakre beliggenhet har den bidratt til mange fine sommerkvelder - fylt med praktfull sjømat og hvitvin.
Restauranten ledes av Rimantas Juskenas som har vært kokk hos oss i mange år. han har utviklet vår restaurnat til å bli en av de aller beste innen sjømat i vår region.
I sesongens høytid holder vi også åpent og serverer middag med både kjøtt og fisk. Kanskje det største, vårt varemerke - er havrettsbordene. Her serverer vi en forrettsplanke med ferske reker, brød og alioli. Etterfulgt av tre etasjer med all slags sjømat av beste kvalitet! Kveldene er ofte fylte med live musikk og god stemning.
Vi har stor fokus på å støtte lokale næringer
For at dette skal fortsette å gå på skinner, trenger vi flere hender!
Ansvarsområder og oppgaver
- Matlaging og service i daglig drift
- Innkjøp og bestilling av varer
- Oppføring og vedlikeholde IK mat systemer og HMS
- Rengjøring og rutiner etter forskrifter
- Planlegge, utvikle og gjennomføre menyer, i samarbeid med leder og andre ansatte
- Konseptutvikling
- Tilberedning av varmretter, kaldretter og spesielt sjømat
Kompetansekrav og utdanning
- Fagbrev (ønskelig, men ikke krav)
- Erfaring i kjøkken og restaurant
- Kunnskap om mat og teknikker
- Snakke og skrive Engelsk, og gjerne norsk/nordisk
- Evne til å jobbe godt i team, men også selvstendig og strukturert
Vi ønsker at du er en positiv, blid og utadvendt person
Er du kreativ, skrukturert, leveringsdyktig og har evne til å jobbe under stress?
Send søknad og CV til John Kristian på jkk@arnoy.no