Fiskeguide

Er du en av de personene som er over gjennomsnittet interessert i fiske? Da er du kanskje den personen vi ser etter! Vi ser etter en entusiastisk fiske-interessert - som kunne ha tenkt seg å tjene penger på å fiske og veilede våre gjester på idylliske Arnøy Brygge

Arnøyene ligger perfekt til for å fiske både stort og smått. Som fiskeguide hos oss i Arnøy Brygge, blir du med fiskegjestene ut på havet og veileder dem gjennom dagen.  Din jobb som guide, er også nettopp det å lære deg å kjenne stedet så godt at du vet hvor det er bra fiske til enhver tid. Stillingen er sesongbasert, og varer fra perioden 15.april til 1.okt 

Sesongen byr på mange solfylte dager, og for deg som liker å fiske - er det midt i blinken å tilbringe noen sommerdager ute på Arnøyene. 

Ansvarsområder og oppgaver

- Innsjekk og innføring i båt-rutiner med gjester 

- Utdeling av utstyr (dresser/vester/fiskestenger/ångler)

- Salg av produkter i resepsjonen

- Bli med og veilede gjester på guidet fisketur 

Kompetanse og egenskaper

- God erfaring innen fiske, fiskearter og fiskeutstyr 

- Snakke og skrive engelsk flytende, gjerne norsk også. (Andre språk som tysk og russisk er en stor fordel, vi har gjester fra mange land)

- Fritidsskippersertifikat D5L eller høyere (tilsvarende kan i enkelte tilfelles fravikes)

- Sertifikat B (bil) eller høyere 

- Du er minst 20 år gammel

- Naturvant og glad i friluftsliv

Det er et absolutt krav at våre ansatte liker folk, liker å kommunisere, er serviceinnstilt, arbeidsom og aktivt bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Er du den vi leter etter? Send søknad og CV til jkk@arnoy.no