Havfiske tur – guidet havfiske i Norge

Guidet havfiske tur i Norge oppleves best fra Arnøy Brygge. Vi ligger perfekt til for havfiske, fjordfiske, big game fishing og deep sea fishing. Med våre profesjonelle guider og båter er mulighetene for en god fiskeopplevelse optimal.

Kontakt oss nå
26.03.201813:00 Anne-Stine Gjervoldstad

Havfiske med guide

Ja våre guider vet hvor storfisken kan fanges. Havfiske med guide er tilgjengelig året rundt.

Utstyr og tips for best havfiske

Vi vet hva slags utstyr du trenger og har alle de beste tips for havfiske. Generelt bør du ha en sterk havfiskestang, havfiskesnelle og fiskeline. Når det gjelder jigging, trolling eller andre metoder er det generelt sett smart å ha et godt og variert utvalg siden havet her er fullt av ulike fisketyper. Vi har også mulighet til å få tak i utstyr du trenger for havfiske i Norge.

Beste havfiske med guide?

Våre guider er fenomenale og har lang erfaring. I tillegg ligger vi sentralt plassert i et fiskerikt område med profesjonelle fiskere. Vi har til og med et fiskemottak like i nærheten. Arnøy Brygge tilbyr det beste havfiske med guide og du er garantert gode opplevelser.

Havfiske Arnøy Brygge i midten av Norge

Vi ligger perfekt plassert og har alle fasiliteter du trenger for en helhetlig og god opplevelse.

Pris havfiske og fisketurer?

Vi blir alltid enige om pris enten du er en bedrift, gruppe eller familie. For å gjøre det enkelt syr vi sammen en totalpakke slik at du slipper å tenke på annet en å nyte opplevelsen!

Planlegg din fiskeopplevelse i dag – havfiske i verdensklasse

Kontakt oss så hjelper vi deg med å planlegge din fiskeopplevelse. Vi tilrettelegger transport, overnatting, fasiliteter og utstyret du trenger.

Kontakt oss