w

5-retter på ARNØY BRYGGE

Hver lørdag fra 25/5 serverer vi 5-retters middag på ARNØ BRYGGE. Starter kl 19:00

08.02.201911:41 John Kristian Karlsen

Vår eminente kokk Rimantas Juskenas har fått med seg Jon Aga fra Vega Havhotell. Sammen har de skapt magiske matopplevelser du ikke vil glemme med det første.  

Lørdag på ARNØ BRYGGE  er 5 retters middag

Tiltygg - To utvalg av dagens smake

Ovnsbakt filet av Breiflabb - Serveres med Urte -og Hasselnøttsmør

Lam Ytrefilet – Kullgrillet Fondantpotet, Gulrotpuré, Skorsonnerot, Småløk, og Sjysaus

Lokal Ost - Kjerringøy Rød og Ostebuljong av Kjerringøy Hvit

Chilibakt Ananas - Serveres med Jorbærsorbet og pannekake

Meny kr 745, -Vinpakke kr 495,- pr person (5 glass pr person)

Allergener: Egg, soya, mel, smør, hasselnøtter, løk, gluten, tomat, m

Starter kl 19:00 

 

google map